opc_loader

Wie?

Wij stellen ons graag aan je voor! Sjoerd en Ingrid zijn de drijvende krachten achter Kleine Chef. 

Sjoerd (1983)

“Vanuit een passie voor lekker eten en het goede leven, ben ik Kleine Chef begonnen. Naast de zorg voor mijn dochter doe ik de inkoop, verzorg ik de website en de verkoop van onze producten. Het hebben van een eigen onderneming is een droom die uitkomt! Onze dochter Myrthe helpt graag mee in de keuken, onze zoon Tim is nog te klein om zelf te koken, maar krijgt het met de paplepel ingegoten.’’

Ingrid (1981)

“Zelfgekookt eten, gemaakt van eerlijke seizoensproducten, dat smaakt het allerbeste. Ik ben graag bezig in de keuken en vind het heerlijk om naast mijn baan betrokken te zijn bij Kleine Chef. We hebben zulke mooie producten, wat koken met kinderen nog veel leuker en makkelijker maakt. Dat moet iedereen weten! Het geeft veel energie om bezig te kunnen zijn met je passie.”

Why?

Samen koken en bakken.  Soep maken of stoofvlees. Brood en koekjes bakken op een regenachtige zondag. In oktober jam maken. Taarten versieren met prinsessen of piraten. Samen tijd besteden in  de keuken is leuk, gezellig én leerzaam.

Door te koken en te bakken leren kinderen over de oorsprong van eten en leren waar hun dagelijkse kost vandaan komt. Hoe wordt brood gemaakt? Melk komt niet uit de fabriek, maar van de koe. En koken met de seizoenen mee, met producten uit de regio. Daarnaast leren kinderen samenwerken, vooruit denken en oefenen ze fijne motoriek.

Er zijn veel leuke en handige kookspullen op de markt speciaal gemaakt voor kinderen. Maar er is nog geen plek waar al deze spullen samen komen. Een kookzaak voor kinderen bestaat nog niet.

Met deze webshop willen we leuke en nuttige producten voor koken met kinderen samen brengen. Kwaliteit voor een goede prijs staat voorop. Originele producten, snel in huis zodat je direct aan de slag kunt. Of cadeau kunt doen, want we bieden ook een cadeauservice aan. Verzorgd ingepakt, uiteraard.

Wij hopen dat we gezinnen kunnen helpen om samen nieuwe smaken te ontdekken, dat er kookboeken worden opengeslagen, er kookplezier is in de keuken en nieuwe familierecepten worden bedacht!  

Veel plezier op onze webshop. Mis je iets of valt je iets op dan horen we dat graag!