opc_loader

Jonnies Kookavontuur

Artikelnr: 2011
14,95
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
4,95
Levertijd:
1 - 2 dagen
Beschrijving

Een basiskookboek voor kinderen met interessante wetenswaardigheden rondom eten en koken.Samengesteld door de bekende chefkok Jonnie de Boer.

In een geestige, sprookjesachtige omgeving nemen Jonnie en Thérèse Boer de kinderen mee op een culinair avontuur. Tijdens dit avontuur leren kinderen Jonnies recepten koke, keukenterminologieën en legt Thérèse ze alles uit over tafeldekken en etiquette. Kinderen leren alles wat ze moeten weten over gezond koken en eten en tafelmanieren tijdens dit vrolijke verhaal. 

Op kookavontuur bevat 12 unieke recepten van Jonnie en 4 speciale drankjes van Thérèse en is gelardeerd met allerlei ‘eetweetjes’; interessante wetenswaardigheden rondom eten en koken. Bijvoorbeeld: wat is: Fruit een uitje? Wat is barderen, larderen en karameliseren? Wat is een bouquet garni? Dit en nog meer wetenswaardigheden, zoals een uitleg over de verschillende smaken (zout, zuur, umami, bitter, zoet), hoe vouw je een servet en hoe dek je de tafel maken Op kookavontuur tot hét basiskookboek voor kinderen.

Op kookavontuur met Jonnie en Thérèse Boer is een volwaardige inleiding in het koken. Van boodschappenlijstje naar koken, proeven, servetten vouwen, tafelmanieren en tafeldekken tot eten. Met dit boek in de hand (en een beetje hulp van hun ouders) kunnen kinderen een echt diner maken.

Extra informatie

Vanaf 8 jaar

Beoordelingen (0)
Jonnies Kookavontuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items